• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Privacy Policy

MALAGOON zorgt ervoor dat jouw gegevens beschermd zijn wanneer je onze diensten gebruikt.

Persoonlijke gegevens

We nemen de verantwoordelijkheid voor alle persoonlijke gegevens, zoals je naam, adres,
e-mailadres en geboortedatum, die je aan ons geeft of die we uit je aankopen kunnen opmaken, wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een persoonlijke account aanmaakt op  HYPERLINK "http://www.malagoon.com" www.malagoon.com.

MALAGOON treedt op als de verantwoordelijke partij voor je persoonlijke gegevens onder de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). MALAGOON bewaart en verwerkt je persoonlijke gegevens in Nederland in lijn met deze Wet.

MALAGOON verstrekt je persoonlijke gegevens niet aan derden. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens heeft MALAGOON de registratie van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Waarom verzamelen we gegevens?

Wanneer je persoonlijke gegevens aan ons verstrekt ga je ermee akkoord dat we deze gebruiken om onze verplichtingen na te komen en je de service te bieden die je van ons mag verwachten. We gebruiken je gegevens onder andere voor de verwerking en bezorging van bestellingen, om je te informeren over de status van je bestelling, om je account te beheren en kredietregistratie te verifiëren. Ook kunnen we je, als je dat wenst,  informatie toesturen over nieuwe diensten of interessante aanbiedingen met marketingdoeleinden.

Hoe kun je de informatie bekijken die wordt bewaard?

Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en corrigeren in de pagina "my account".

Je kunt ook contact met ons opnemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van je geregistreerd hebben. Dat doe je via de contactpagina. Als de informatie onjuist, onvolledig of irrelevant is, kun je ons via de contactpagina vragen de informatie te corrigeren of te verwijderen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website verstuurd kan worden en dat op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen.

Je kunt je browser zo instellen dat je een bericht krijgt als een website een cookie naar je computer probeert te sturen. Je kunt een cookie dan wel of niet accepteren. Je kunt er ook voor kiezen alle cookies te weigeren. Omdat verschillende browsers allemaal op een andere manier werken kun je het helpmenu in je browser gebruiken om de meest geschikte instelling te kiezen.

Je kunt onze website gewoon bekijken als je ervoor hebt gekozen om geen cookies te accepteren, alleen moet je dan bijvoorbeeld bij elk bezoek je land invoeren.

We hebben ervoor gekozen om cookies te gebruiken die informatie opslaan, zoals je landkeuze als je de website van MALAGOON voor het eerst bezoekt. Op die manier hoef je niet elke keer dat je de website bezoekt aan te geven in welk land je woont. Ook vertelt een cookie ons of je de website eerder hebt bezocht en welke pagina’s je hebt bekeken. We gebruiken cookies nooit om persoonlijke informatie over je te bewaren, ze zijn er alleen om je bezoek te vergemakkelijken en om bij te houden hoeveel mensen de website gebruiken.

Links

Op de website MALAGOON.COM kunnen links staan naar andere websites waar wij geen toezicht op houden. We accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de bescherming van persoonsgegevens of voor de inhoud van deze websites, maar we geven deze links om het gemakkelijker te maken voor onze bezoekers om meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden.

Kleuren

We kunnen niet garanderen dat de kleuren van de MALAGOON producten op de website precies hetzelfde zijn als in werkelijkheid. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen op je computer.

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van MALAGOON.

 

 

MALAGOON V.O.F.
Koninginneweg 111
2012GM HAARLEM

NEDERLAND

Email:  HYPERLINK "mailto:info@malagoon.com" info@malagoon.com

Telefoon: 0031 6 12416831

 

Kamer van koophandel / chamber of commerce: 51849216

Btw-nummer / VAT NO. NL850198963B01